VRHOVI za torte

Kreativno, veselo, simpatično, nejestivo, zabavno!


Vrhovi za svadbene torte pravljeni specijalno po porudžbini. Na principu pravljenja figurica karikatura držača sa slike/poruke tako i na osnovu vaše slike koju nam pošaljete može se napraviti isto u većem formatu i poslužiti kao ukras na svadbenoj torti. Nakon izrade šalju se na kućnu adresu a u Beogradu je moguće lično preuzimanje. Za sve dodatne informacije nas kontaktirajte, na raspolaganju smo uvek za vas.
VELIČINA: 7-15cm
MATERIJAL: POLIMERNA GLINA

- ČVRSTO
- STABILNO
- VODOOTPORNO
- NEJESTIVO Još karikatura pravljeno je za momke i devojke namenjeno kao poklon za rođendan, godišnjicu i veridbu te s toga nisu u odelu i venčanici ali po ovim primerima možete steći utisak kako se izrađuju figurice i kakav je stil u pitanju. Pošto im svrha nije bila vrh za torte već poklon postolje za slike/poruke u pozadini možete videti žicu, što naravno vaše figice sa mladencima ne bi imale ukoliko ne želite:
Poklon za drugaricu ili kumu mladu

Ukoliko i vi želite sličnu karikaturu ručno pravljenih unikatnih mladenaca od polimerne gline za vrh torte osmislite model, potražite odgovarajuće slike uz opis, kažite nam koju biste dimenziju želeli da bimo odredili cenu figurice, odgovorićemo u najkraćem roku i ispuniti vaše kreativne želje!