Tuesday 15 March 2016

Vrh za svadbene torte sa figurama mladenaca

NOVO u ponudi (beše novo 2016., sada je već standardno, a stil malko drugačiji, stoga pogledajte i novije postove i stavku "Vrhovi za torte" u meniju) ☺
vrhovi za svadbene torte pravljeni specijalno po porudžbini. Na principu pravljenja figurica držača za slike/poruke tako i na osnovu vaše fotografije koju nam pošaljete može se napraviti isto u većem formatu i poslužiti kao ukras na svadbenoj torti.


VELIČINA po izboru
MATERIJAL: POLIMERNA GLINA
- ČVRSTO
- STABILNO
- VODOOTPORNO
- NEJESTIVO





Ovaj toper je takođe zanimljiv jer su mladenci pravljeni baš po garderobi koju su imali na opštinskom venčanju koje je bilo pre same svadbe, tako da su na torti mladenci bili baš onakvi kakve su gosti mogli da ih vide i uživo.



Model venčanice sa čipkastim reljefom i golim leđima kao i buket cveća su posebno interesantni detalji. Ono što se ne vidi na fotogafijama je i mladina frizura koja je veoma slična, a tu je i malo dugme koje na vrhu spaja venčanicu. U ovoj varijanti dodat je veo koji taj deo prekriva.


Mladenci su bili posebno veseli i šarmantni, a u prilogu možete videti i njihov zagrljaj fotografisan s leđa.

Torta bi na vrhu po mogućnosti trebalo da bude potpuno ravna bez previše drugih, na primer velikih cvetnih ukrasa da bi mladenci došli do izražaja. Možete ovako i preko postolja na kome stoji dodati malo šlaga ili belog fondana da se lepše uklopi, ako vam se tako sviđa.


Svakako vi birate dimenziju. To zavisi i od vašeg ukusa i od dimenzije torte. Oko 13-15 cm je standardna veličina za velike torte, a tako je dovoljno veliko da bi se videlo i iz daljine. Mladenci mogu biti manji ako imate manju ili srednju tortu ili ne želite da se oni previše ističu (pogledajte novije postove za primere manjih topera pogodnih za manja venčanja).

Figurice su veoma čvrste, vodootporne i nejestive što je najvažnije tako da na polici kao ukras mogu zauvek da stoje, pa kad dođu deca pa i unuci na red mogu i ona da se igraju ako im dopustite. :)

Mladenci

Da li vam se sviđa ideja da toper bude trajan i nejestiv, po vašoj slici urađen? 
Pišite u komentarima ispod!