петак, 12. август 2016.

Poklon za kumu

Ako tražite nešto orginalno da poklonite kumi ili kumu možete poručiti privezak sa vašom zajedničnom slikom. Elegantnije i svečanije je ako je na njoj neka slika sa venčanja gde mlada nosi venčanicu ili mladoženja svečano odelo, a uz sliku može ići neka posveta - bilo da je nešto što sami sročite, tekst vaše omiljene pesme ili nešto šašavo što će vas nasmejati.Zz poklon za kumu dobijate kutijicu i čestiku gratis!


Kreativan set privezaka na jednom može biti takođe interesantan. Uz jedan glavni privezak sa slikom mogu biti i nekoliko manjih sa posvetom ili nekom figuricom. Na trećem privesku je pravo dugme jer se mora upečatljivo naglasiti da KUMA NIJE DUGME baš kao što ni kum nije dugme. Ima i varijanta: ,,Kum nije dugme a ni kuma dugmetara" :) može i tako. Kad smo već kod toga u ovom slučaju je mladin kum kumi mladoj poklonio privezak.
Dobro, dobro, i na kuma smo mislili:Ukoliko ste zainteresovani da poručite ovakve ili slične priveske samo po vašoj želji kontaktirajte nas, odgovorićemo u najkraćem roku!
E-mail: veselisvatovi@gmail.com