субота, 01. април 2017.

Vrhovi za svadbene torte - još primera

Kao što već znate u ponudi su vrhovi za svadbene a i ostale vrste torti. Ono što ste imali prilike da vidite na blogu i na našim drugim društvenim mrežama uglavnom jesu postolja za slike/poruke koja su namenjena kao poklon najbližima. Po uzoru na njih mogu se napraviti i vrhovi za torte sa slikom po vašem izboru i opisu kako želite da izgleda.
Svečane figurice
Letnja uspomena

Momci i devojke ih poručuju na dar za rođendane, godišnjice, veridbe, diplomiranja i ostale svečane događaje, a poruka je uvek ljubav.

Za fanove omiljenog sportskog kluba

Predstaviću vam neka od postolja i izdvojiću neke od poslednjih gde su pravljeni momci i devojke / muževi i žene po slici, mada vrlo popularna namena je i kod poklona za najbolju drugaricu, druga, kumu, mamu, i grupne fotografije koje postaju skup više figurica.


Primer za upotrebu postolja

Njihova svrha je mnogostruka, možete ga koristiti na bezbroj načina a ovo su neki od predloga:
- pogodno za držanje fotografija, 
- poruka, 
- podsetnika, 
- štampanih dnevnih i nedeljnih planera, 
- kalendara 
- računa, 
- razglednica, 
- čestitki, 
- vizit karti, 
- spiska za kupovinu, 
- recepata, 
- rasporeda časova, predavanja, treninga 
- spiska filmova i serija za pogledati 
- omiljenog nakita, i čega još se lepog setite!

U izlasku

Plava romansa


Otmenost

Elegancija

Primer figurica u celosti lakiranih, te stoga podsećaju na porcelanske lutkice. Ako želite lak napomenite prilikom poručivanja.

Kombinacija, slike iz nekoliko uglova


Malo egzotike sa Istoka...

Za još primera posetite našu fejsbuk stranicu i odaberite album sa postoljima. Možete poručiti ručno pravljeno postolje od polimerne gline veličine oko 5cm ili vrh za torte od 5-15 cm a cena varira od veličine i kreće se od 900- 3900 din. Apsolutno čvrsto, trajno, uspomena za sva vremena!