Saturday 1 April 2017

Figurice po slici: stalak ili toper? Vi birate!

Kao što već znate u ponudi su vrhovi za svadbene a i ostale vrste torti. Ono što ste imali prilike da vidite na blogu i na našim drugim društvenim mrežama uglavnom jesu postolja za slike/poruke koja su namenjena kao poklon najbližima. Po uzoru na njih mogu se napraviti i vrhovi za torte sa slikom po vašem izboru i opisu kako želite da izgleda.

Stalak za slike/poruke

Mali/Srednji vrh za tortu


Predstaviću vam neka od postolja i izdvojiću neke od poslednjih gde su pravljeni momci i devojke / muževi i žene po slici, mada vrlo popularna namena je i kod poklona za najbolju drugaricu, druga, kumu, mamu, i grupne fotografije koje postaju skup više figurica.

Razlika između manjih - srednjih topera i stalaka je samo u tome da li pozadi ima žicu (stalak ima žicu da bi se u nju stavila slika ili poruka), često i u garderobi pošto su toperi obično mladenci u venčanici i odelu, mada može biti i bilo koja druga odevna kombinacija!


Toper Za KUMU

Ovako izgleda u kući na polici za knjige

Zapakovan stalak spreman da se pokloni, perspektiva sa obe strane


Primer za upotrebu postolja za poruke

Ovaj mi je veoma drag jer je jedan od prvih stalaka koje sam napravila 2013.god.

Za još primera posetite našu fejsbuk stranicu i instagram profil. Možete poručiti ručno pravljeno postolje veličine 8cm ili vrh za tortu od polimerne gline veličine od 8-15cm brzo i lako, samo nas jednostavno kontaktirajte. Apsolutno čvrsto, trajno, uspomena za sva vremena!






Pratite nas na blogu i društvenim mrežama za još inspiracije!
U narednim postovima očekujte nove primere stalaka i topera.

Koji vam se najviše sviđa?
Pišite u komentarima!

Aleksandra